Blond Haar Blauwe Ogen Make Up

Blond Haar Blauwe Ogen Make Up. Daar heb je zeker gelijk in. Jij staat het best met een neutraal beige of rozige foundation.

Make Up Blauwe Ogen Blond Haar from zzooel.blogspot.com

Meer over de kleuren die je ogen en je haar past en benadrukken uw type, leert u in de volgende paragraaf. Laat je ogen nog meer stralen door het gebruiken van de juiste kleuren. De tips met betrekking tot de blush gelden ook voor je lippen:

De Tips Met Betrekking Tot De Blush Gelden Ook Voor Je Lippen:

Die moeten sowieso roze zijn, in welke kleurnuance dan ook. Heldere, rozige huidskleur (herkenbaar aan een blauwe ondertoon) | haar: Paarse, donkerpaarse of lila oogschaduw.

Blond Haar En Een Lichte Huid.

Dat hangt er vanaf of je een koel of een warm type bent. Als blush pas je een licht roze of een licht bruine toe. In deze blog leer je hoe je aan de hand van de kleurencirkel mooie kleuren oogschaduw en eyeliner vindt om je ogen te laten stralen.

Read >>  Herr Der Ringe Schlacht Um Mittelerde Maps Download

Blauwe Ogen En Blond Haar.

Het is ook goed dat het succesvol wordt gecombineerd met oranje, gele, rode, witte en zwarte bloemen. Je huid vraagt om zachte, warme tinten. (as)blond tot (as)bruin, middenbruin | ogen:

Reply Femketje 4 Februari 2013 At 13:33.

Toch zijn er vijf kleuren die jouw ogen gegarandeerd laten stralen. Breng een oranje, koraalrode of perzikkleurige oogschaduw aan op uw ooglid. Toch is het juist deze kleuren gaan vaak goed met bruine ogen.

U Zou Het Misschien Niet.

Vooral goed in combinatie met groene ogen,blond haar en heldere blush zien er donkerblauw uit. Bleekroze voor vrouwen met lichtblond haar, perzikroze voor vrouwen met goudblond haar en bruinroze voor donkerblonde dames. Kies zacht roze voor je lippen en rouge en vermijd felle contrasten en gouden tinten.